GYM10

GYM10 er for dig der bygger videre på det senere!

På GYM10 møder du de 3 gymnasier samt EUX (erhvervsudd. med gymnasiefag).

Skoleåret er inddelt i 4 perioder der foregår på gymnasierne. Her får du faglig undervisning af gymnasiets lærere, bliver introduceret til nogle af deres signaturfag og bliver stillet overfor nogle af de krav en 1. g elev vil møde.

Du vil møde mange forskellige fag i løbet af de 4 perioder, fx  bioteknologi, spansk, innovation, økonomi, engelsk og meget, meget mere.

Du vil møde: STX/HF - HTX - HHX + EUX Velfærd / Business / Teknisk

• Mulighed for at skifte max. 1 periode ud med praktik iflg. din karrierevej
  • 1 periode = 1 dag pr. uge i 5 uger
  • 4 x hele Projekt uger på 10. klasse, med faglig fordybelse og projektforløb der er gymnasierettet

Se Årshjul for GYM10 som pdf herunder, eller følg dette link: ÅRSHJUL GYM10

På GYM10 skal du have mindst 02 i dansk, engelsk og matematik fra folkeskolens FP9 prøve.

GYM10 retter sig mod dig der drømmer om en gymnasiale uddannelse. Du kan lide at lære, kan fordybe dig, er nysgerrig og videbegærlig. Du har lyst til at arbejde struktureret, øge dit faglige niveau og har gode studiekompetencer.

•

GYM10 er ikke brobygning, som du kender det fra. 9. klasse - det er faglig undervisning.

ÅRSHJUL GYM10

Shape Created with Sketch.