PRAK10

PRAK10 - den korteste vej i job!

Du ved du vil have en EUD uddannelse og det kan kun gå for langsomt!

På PRAK10 skal du være rigtigt meget i praktik, mens du går i 10. klasse.

Skoleåret er inddelt i 4 perioder. I den første periode skal du lære, hvordan du søger praktik/læreplads, på virksomhedsbesøg, møde en mester, møde lærlinge samt undervises i CV, ansøgninger m.m.. Du skal lære, hvordan du selv skaffer dig en praktikaftale - og så skal du ud og lede efter den!

I de 3 andre perioder skal du 2 dage om ugen i praktik, 3 gange skal du være der en hel uge. Du er ambitiøs og vil gerne gøre et godt indtryk, for du vil rigtig gerne have, at de laver en forhåndsaftale med dig om en læreplads.

Du brænder for at komme ud i virkeligheden, du har lyst til at lære, du kommer til tiden, er pligtopfyldende og nysgerrig. I løbet af din praktik får du jævnligt besøg af vores praktikkoordinator som følger med i hvordan det går og om du trives.

På PRAK10 har du kun dansk, engelsk og matematik i 10. klasse - resten er praktik. Vi regner med, at du er ved at være træt af at gå skole, fordi du ikke kan vente længere med at komme ud i virkeligheden. Der er også plads til et fritidsjob - så ud og søg hvis du ikke allerede har et!

PRAK10 er ikke lønnet praktik, da du er omfattet af statens forsikringer og derfor ikke må modtaget løn.

Se årshjul for PRAK10 herunder som pdf eller følg dette link: ÅRSHJUL PRAK10

Skoleåret 20_21 - PRAK10-A4.pdf

Shape Created with Sketch.