EUD10

EUD10 - den korte vej i job!

Du tænker på at tage en EUD/EUX uddannelse. Du er interesseret i den korte vej i job, og drømmer om et liv som faglært.

På EUD10 møder du de 4 hovedindgange til erhvervsskolerne.

Skoleåret er inddelt i 4 perioder . Her kommer du ud på erhvervskolerne og får faglig undervisning. Du har hvert sted en projektperiode, hvor der lægges vægt på praksisfaglig og projektorienteret undervisning.

Du skal omsætte teori til praksis - så her du får olie under neglene, skal svinge gryderne i køkkenet, prøve nye velfærdsteknologier og måske regne på, hvordan du starter din egen virksomhed.

Du møder følgende erhvervsskoler; EUD Business, SOSU Skolen, EUD Teknisk, EUD Fødevarer/Jordbrug

• Du har mulighed for at skifte max. 1. periode ud med praktik
  • 1 periode = 2 dage pr. uge i 5 uger + 1 hel projektuge
  • Det er erhvervsskolernes undervisere der leder undervisningen, det er erhvervsskolens regler du følger og deres kultur du lærer at kende.
  • EUD klassen følges ad – I får besøg af en voksen fra 10. kl hver dag

Så Årshjul som pdf herunder, eller følg dette link: ÅRSHJUL EUD10

Du kan bruge EUD10 til at blive afklaret, få kendskab til dine muligheder, til at vide hvad du ikke vil, få nye venner, opdage nye sider af dig selv, udfordre dig selv og ikke mindst - få hænderne op af lommen og kom med ud i virkeligheden!

EUD10 er ikke brobygning, som du kender det fra. 9. klasse - det er faglig undervisning.

ÅRSHJUL FOR EUD10

Shape Created with Sketch.