MIX10

MIX10 når du er i tvivl!

På MIX10 skal du selv tage stilling til, hvad du skal arbejde med og afprøve for at blive valgparat.

Skoleåret er inddelt i 4 perioder . Her blander du selv projektforløbene fra GYM10 og EUD10. Du vælger MIX10 når du ikke ved hvad du vil efter 10. klasse eller du svinger mellem en gymnasial uddannelse og en erhvervsuddannelse. Du er indstillet på at være nysgerrig, undersøgende og åben overfor de ting du prøver.

Du blander fra følgende erhvervsskoler; EUD Business, SOSU Skolen, EUD Teknisk, EUD Fødevarer/Jordbrug

Du blander fra følgende gymnasier; STX/HF - HHX - HTX eller EUX Velfærd / Business / Teknisk

• Mulighed for max. 2 perioder med praktik. iflg. karrierevej
  • 1. Periode =  1 eller 2 dage ugentligt
  • OBS på fysik / tysk som valgfag - vil du helst på en gymnasial uddannelse skal du vælge et af de to studiefag med prøve til.
  • 1-2 hele Projekt uger på 10. klasse, med faglig fordybelse og projektforløb der er gymnasierettet

MIX10 retter sig mod dig der drømmer om at finde din vej i uddannelse. Du kan lide at lære, kan fordybe dig, er nysgerrig og videbegærlig. Du har lyst til at arbejde struktureret, øge dit faglige niveau og få gode studiekompetencer. Men du er også med på, at få hænderne op af lommen, ud i praksis og sætte teori om til virkelighed.

MIX10 er ikke brobygning,  som du kender det fra folkeskolen, det er faglig undervisning.