Årgang 21/22

Kære unge og jeres forældre

Tak fordi du har klikket dig vej hertil. Vi er glade for, at du/I overvejer – eller har truffet en beslutning om et skoleår på 10. klasse Centeret i Skive.

Det bliver helt sikkert et skoleår fyldt med oplevelser, udvikling og læring. Vi kan slet ikke vente med at tage i mod jer.

I dette skoleår har vi 86 unge mennesker - der alle er ved at være godt klar til de nye skridt ud i ungdomsuddannelserne til sommer. Vi glæder os til at starte den rejse sammen med jer - med dig!

Vi har samlet en række informationer til jer - klik rundt på menubjælken praktiske oplysninger finder I under "Kontakt".

Har I spørgsmål, som I ikke kan finde svar på her, kan I kontakte:
Administrativ medarbejder: Claus Støvring. Tlf.: 9915 6840. Mail: clst@skivekommune.dk
Leder: Anja Østergaard Jensen. Tlf. 2969 6290. Mail: tieren@skivekommune.dk

Det er muligt at booke "Info Møde - kun for dig", online. Det vil foregå i TEAMs.

Bestil et møde i formularen i menuen her til venstre.

Du kan også kontakte din UU vejleder. Vi deltager gerne i små eller store TEAMS møder for at fortælle om skolen, vores tilbud og svare på spørgsmål. Din vejleder kan sætte et møde op.

Det bliver forhåbentligt muligt at booke et individuelt besøg efter 28. februar, men I må max. komme 2 personer af hensyn til nedbringelse af smittefare. Det kan ske hver dag mandag til fredag i tidsrummet fra 8.00 til 12.00 på telefon nummer 9915 6840. Vi følger gældende krav om hygiejne og afstand. I skal bære mundbind ved besøget, med mindre I sidder ned. Vi åbner dørene og sørger for, at I berører så få kontaktpunkter som muligt.

Vi glæder os rigtigt meget til at møde årgang 21/22. - så snart vi må ses igen, indkalder vi tilmeldte elever og forældre til orienteringsmøde.